ovanmarkspool

Ovanmarkspool

Snygg ovanmarkspool


Snygga ovanmarkspooler

Bästa ovanmarkspool hittar ni hos oss. Detta då vi har gått igenom alla pooler som vi har hittat och jämför innehåll samt kvalitet. Vi har sedan valt ut flera modeller som vi tycker verkar vara de allra bästa i år. Allt detta för att det ska bli lättare för dig att hitta en pool som passar dig väldigt bra. En ovanmarkspool är precis som det låter, en pool som man har hemma ovan mark på exempelvis ett trädäck eller på trädgården. Detta är det billigaste sättet att köpa en bra pool på. Ni hittar även väldigt snygga ovanmarkspooler som passar bra in på altan eller på trädgården.
Snygga ovanmarkspool

Vilken ovanmarkspool

Vilken ovanmarkspool som är den bästa beror främst på vad ni har för behov. Den bästa ovanmarkspoolen enligt oss är den som passar oss riktigt bra. Detta kan ju skilja sig beroende på vad man har för behov. Men det vi har tittat på är främst följande:

 • Prisvärd
 • Stabilitet
 • Volym
 • Filtersystem
 • Värme


Pool Ø488x122 med sandfilterpump
5star


1. Pool Ø488x122 med sandfilterpump

En stor och snygg rund ovanmarkpool som passar fint i alla trädgårdar. Det är en ovanmarkpool som har en riktigt snygg trä look som passar in överallt. En prisvärd pool som inte kostar mycket mer än 10 000 kronor och då ingår det faktiskt både poolstege och en bra sandfilterpump. Poolen har en stor diameter på Ø488cm och ett skönt djup på hela 122cm. Då det är en ganska stor pool på 19330 liter så passar den gott och väl till hela familjen. Den är tillverkad av en pulverlackerad stålram och har riktigt robusta ben så att hela poolen står stabilt. Du slipper tänka på sand, smuts och alger tack vare sandfilterpumpen som cirkulerar vattnet. En härlig ovanmarkpool som kommer att förgylla dina semesterdagar hemma i trädgården eller i sommar stugan. Då den är så pass stor så kommer hela familjen kunna njuta av att kunna bada hemma på trädgården.

Pris cirka 10 000kr


Egenskaper

 • Sandfilterpump
 • Poolstege
 • Djup pool
 • Hållbar2. Pool exit stone grå Ø450x122

Även denna ovanmarkspool är ett riktigt bra köp. För under 7000 kronor får ni en pool med 15233 liter som rymmer upp till 8 personer. Man får med både en poolstege och en sandfilterpump. Stegen gör det enkelt för alla att både klättra ner i poolen, men även att ta sig ur när man har badat klart. Djupet är 122 centimeter vilket är djupt för att vara en ovanmarkspool, men det är ju bara positivt anser vi. Rammen är tillverad av stål som även blivit pulverlackerat. Själva duken är tillverkad av polyester och pvc för bra hållbarhet. En effektiv sandfilterpump som ser till att vattnet både är fräscht och rent från alger och smuts när ni ska bada. Man kan även köpa till pooltak om man vill ha det eller något annat tillbehör. Exit är en serie av poolar som har en hel del tillbehör som kan vara både kul och väldigt bra att ha ibland. Så läs mer om denna ovanmarkspool.


KOLLA PRISET

Pris cirka 7 000kr


Egenskaper

 • Sandfilterpump
 • Poolstege
 • 122 cm djup
 • Prisvärdast3. Pool exit grå rektangulär

En stor rektangulär ovanmarkpool på 540x250 cm. Den är byggt med en stark stålram med en diameter på Ø50. Stålramen gör att poolen både känns och är väldigt stabil. Poolduken är tillverkad av 3 skiktade väggar av polyester samt pvc. Det ingår en filterpump som tar bort alger och smuts samt håller vattnet fräscht. Man får även med en poolstege så att man enkelt kan klättra i och ur på ett smidigt sätt för alla. Poolen är tillverkad för upp till 9 personer och är både vädertålig samt har en hållbar finish. Men bäst av allt tycker vi priset är, runt 9200 kronor så får man denna härliga rektangulära pool för. En Poolovanmark för cirka 9200 kronor som dessutom har en poolstege och en filterpump är väldigt prisvärt. Storleken gör att hela familjen och några vänner enkelt kan bada i poolen tillsammans. Det kommer bli många roliga badupplevelser tillsammans i sommar.

Pris cirka 9200


Egenskaper

 • Filterpump
 • Poolstege
 • 100 cm djup
 • Rektangulär4. Swim and fun deluxe Ø460*132 pool med värmepump

Här har vi en fristående rund familjepool med massor av lyx. Vi kan väl börja med att berätta att ni får i denna pool även en poolvärmepump, filtersystem och skimmer. Poolen håller väldigt hög kvalitet och kommer att hålla i många badsäsonger framöver. Den är tillverkad i ett galvaniserat stål och lackerade för att klara av just vårt Svenska klimat allra bäst. Toppkanten på poolen är extra bred vilket gör att poolen blir riktigt stabil. Det tillkommer massor av utrustning så som teleskopstång, ytvattenhov, 9 meter Ø38 poolslang och 9 meter sugslang. Allt man behöver för en underbar badsommar. Djupet på den ovanmarkpool är hela 1,32 meter och diameter på poolen är 4,6m. Vattenvolymen är 19444 liter som kommer att hålla en skön temperatur med hjälp av värmepumpen.

Pris cirka 35 000 kr


Egenskaper

 • Värmepump
 • 132 cm djup
 • Ø4,6m
 • Filtersystem
 • Filterballs
 • Bottensugare


5. Planet pool stenimitation 120

En billig poolovanmark med en snygg design av stenimitation. Denna modell av pool ovan mark kan man välja mellan Ø350cm och Ø460cm. Vill man ha en mindre pool så väljer man Ø350 som rymmer cirka 10000 liter och vill man ha en större pool så väjer man Ø460 som rymmer hela 17500 liter. Djupet po poolen är 120 centimeter och man får även med en hel del tillbehör så som bland annat ett sandfilter, filtersand, poolslang, inloppsmunstycker samt bräddavlopp. Självklart ingår det även en säkerhetsstege så att det är enkelt att bada. Väggen är tillverkad av en 0,45mm tjock galvaniserad stålvägg som har en snygg design av stenimitation. På insidan finns det en väldigt snyggt klarblå liner.


Köpguide ovanmarkspool

Ett köp av en pool för ovan mark bruk är inte så lätt som man kan tro. Det är många som köper första bästa pool i en lågvarubutik och märker ganska snart att den knappt höll en säsong. En bra ovanmarkpool ska hålla betydligt längre och ha de egenskaper som är viktiga för detta. Det finns flera punkter att tänka på som vi har valt att ta upp här så att ni kan lära er mer om en pool ovan mark.


Varför en ovanmarkspool

En ovanmarkspool har flera fördelar, dels så kostar den bara en bråkdel av vad en nedgrävd pool gör. Den är även väldigt smidig att bygga upp och att installera. Placeringen av ovanmarkspoolen är även det väldigt enkelt. Skulle man sedan inte bli nöjd på vart man ställt den så är det ju bara att flytta den till ett annat ställe. Man kan även ta med den om man väljer att byta boende, det kan ju vara lite svårt med en nedgrävd pool.


Konstruktion

Konstruktionen av en ovanmarkspool är vanligtvist så att den är tillverkad av trä, plast eller stål. För bäst hållbarhet så är en pool tillverkad av stål att föredra. Det är ju viktigt att konstruktionen klarar av det tryck som alla liter vatten utsätter konstruktionen på.

Vad kostar en snygg ovanmarkspool?

En snygg ovanmarkspool kostar allt mellan 10 000 kronor upp till 40 000 kronor. Beroende på vilken storlek ni väljer på poolen och vilken utrustning ni vill ha till.Frågor och svar